Ontvang elke week een gratis inspirerende video

Selecteer een pagina

Inspiratie

   

Hoe werken overtuigingen

Wat je ook kiest voor jezelf: “geloof je er wel in of niet”, je hebt altijd gelijk. Zo werken nou eenmaal overtuigingen.

Vertel je verhaal

5 jaar geleden besloot ik om mijn eigen verhaal te vertellen en met jou te delen. Wat was het spannend om dit te gaan doen… en nu?

Wie ben ik?

Wie ben ik? Kennen wij ons zelf? Volg je je ambities of volg je je hart?

Laatste video 2016

In deze laatste video van het jaar neem ik graag mijn leven op de hand. Dit jaar doe ik dat samen met jou omdat ik denk dat hier waardevolle lessen in zitten voor iedereen. Als ik terugkijk zie ik positieve en negatieve ervaringen. Allemaal momenten die je vormen in...

Soms lukt het niet

Ik heb een plan in mijn hoofd om de wereld mooier te maken, maar het komt maar niet uit mijn handen. In de volgende video leg ik mijn probleem aan je uit:

Bemoedigen in dromen

Dromen van kinderen moet je niet belemmeren, dat is is niet ok. Hiermee opent Ellen Emonds deze video. Een voorbeeld daarvan is een leerling van haar, die de droom had om kinderarts te worden. Maar uit haar schoolse prestaties bleek dat ze op een laag niveau zat. De...

Lezing over geluk

Hoe krijg je meer geluk, liefde en succes in je leven? Tips hoe jij dit in jouw leven nog meer kan bereiken.

Briefjes met positiviteit

Je parkeert je auto bij de plaatselijke supermarkt en plakt een briefje op de auto naast je met de tekst: “goed geparkeerd”. Zo eenvoudig is het.

De kern van zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen leer je door kleine stapjes te durven nemen, stapjes om jouw doelen te realiseren, om jouw vaardigheden te ontdekken en een gedachte te creëren van: “ik kan dit, dus ik heb zelfvertrouwen”.

FacebookTwitterEmailWhatsApp
FacebookTwitterEmailWhatsApp