Ontvang elke week een gratis inspirerende video

Selecteer een pagina

Sommige video’s zijn snel opgenomen, andere video’s kosten meer werk… nou de video van deze keer hebben we echt goed de tijd voor genomen. 

WANT!

Steeds meer kom ik er achter hoe belangrijk het is om een beetje van jezelf te kunnen houden. Tegelijk vinden we dit soms best lastig. Daarom deel ik in een volle video 50 inzichten. Ik weet zeker dat als je er naar kijkt dat je minimaal een paar van die inzichten kan gebruiken. Ik ben er trots op om deze met je te delen en mocht je iemand kennen die op dit vlak een steuntje in de rug kan gebruiken mail of app dan zeker de video door!

Ik wens je een mooie dag, doe wat bij jou past, en wees maar een beetje lief voor jezelf.

Lieve groet

Steven

FacebookTwitterEmailWhatsApp
FacebookTwitterEmailWhatsApp