Ontvang elke week een gratis inspirerende video

Selecteer een pagina

In je leven heb je een aantal momenten waarin andere mensen je duidelijk maken wie je bent.
Wat je betekent voor andere mensen, gisteren nog vertelde iemand mij wat het voor haar heeft betekend om met mij samen te werken. In haar leven was het spannend en ze krijgt hoop en perspectief door met mij samen te werken…. ik had geen idee.

Boudewijn Betzema deelt in onderstaande video zijn ervaring waarin hij leert wie hij werkelijk is. Een prachtig verhaal. Willem Vreeswijk deelt het inzicht dat als je trouw bent aan jezelf, dat dit betekenis geeft aan je leven. De uitdaging is om zo dicht mogelijk bij je werkelijke zelf te komen.


Voor mij is dit filmpje een wake up call: Weet ik wie ik ben? Weet ik welke kracht er in mij is? Ben ik mij bewust van mijn kracht, laat ik het licht schijnen waar ik ben? Ik kan betekenis geven aan mijn leven. Ik zoek geen zin en betekenis buiten mij, zoals Willem zegt, als ik mezelf in de spiegel kan aankijken en denken ja dit ben ik, ik kan van betekenis zijn door simpelweg er te zijn.

Laat eens weten wat dit filmpje bij jou oproept in een reactie hieronder?

 

FacebookTwitterEmailWhatsApp
FacebookTwitterEmailWhatsApp