Ontvang elke week een gratis inspirerende video

Selecteer een pagina

Ik hoef niet bang te zijn
Als ik bang ben dan ga ik piekeren, heel veel piekeren. Ik haal van alles in mijn hoofd. “wat moet ik doen als er iets gebeurt, wat als het helemaal misgaat, zouden anderen het zien dat ik bang ben, ik hoop maar dat ik niet begin te stotteren”. Allemaal doem-scenario’s van dingen die “zouden” kunnen gebeuren, waar jij je NU al druk over maakt. Het klinkt misschien hard, maar stop met bang zijn. Piekeren helpt niet en is alleen maar zonde van de tijd en kost overigens boordevol energie. Het beste medicijn om je wat minder bang te voelen, is het te accepteren dat je bang bent of iets spannend vindt. Doordat je het accepteert wordt er een mogelijkheid gecreëerd in plaats van dat je blijft in die belemmerende gedachten. We zien wel!
Dus je hoeft niet bang te zijn. Omarm het!
Eng he! 😉

FacebookTwitterEmailWhatsApp
FacebookTwitterEmailWhatsApp