Ontvang elke week een gratis inspirerende video

Selecteer een pagina

Wat is jouw verlangen? Wat wil jij? En niet wat je moeder, je vader, je broer, je zus of je vrienden willen, maar wat wil JIJ? In het leven willen wij graag twee dingen. Zekerheid is daar één van. Daarom sluiten wij verzekeringen af, om die zekerheid te bewerkstelligen. Sommige mensen trouwen, omdat dit hen zekerheid geeft. De zekerheid is er dan, dat er iemand is die voor je zorgt.
Als je verlangen duidelijk is, dan is het advies: GA HET DOEN! Ga je leven leiden in lijn met dat verlangen, want het slaat nergens op dat je een leven leidt dat haaks staat op jouw verlangen. Op iets wat je niet wilt.

Mijn levensmotto is: IF YOU ARE NOT DOING WHAT YOU LOVE, YOU ARE WASTING YOUR TIME.

Als je dingen doet die niet voldoen aan je verlangen dan verspil je je tijd. Tijd is kostbaar en ga daarom je leven leiden voordat het te laat is.
Maar wat als je leven 100% zeker is? Als je alles van tevoren weet…. Dan is het leven geen bal meer aan.
Het andere wat wij willen is: onvoorspelbaarheid, verrassingen.
Maar dan willen wij wel de blije verrassing, de positieve verrassing. Maar zo is het leven niet.

Het leven geeft je positieve en negatieve verrassingen.

Maar dan komt de hamvraag: WAT WIL JE?
Als je weet wat je wilt aan het eind van de rit, dan kan je je eigen koers bepalen. Daarom kun je ook werken aan je doel. Je weet je zekerheden, maar je staat ook open voor verrassingen.
Weet je echter nog niet wat je verlangen is of weet je wel wat je verlangen is, maar kom je er niet aan toe, dan nodigen we je van harte uit om samen op reis te gaan. Samen volgen we de cursus “De beste versie van jezelf in 30 dagen”.
Ik geef je de garantie dat je na die 30 dagen weet wat je wilt, waar je naar verlangt en dat je daadwerkelijk stappen hebt gezet om je doel te bereiken.

 

FacebookTwitterEmailWhatsApp
FacebookTwitterEmailWhatsApp