Ontvang elke week een gratis inspirerende video

Selecteer een pagina

Wat is alleen zijn? Is dat als je alleen bent? Of kun je ook alleen zijn in een gezelschap? Of is het een gevoel dat je alleen bent.

Dit kan voor ieder mens toch een ander gevoel zijn. Het blijkt dat veel mensen een ander mens nodig hebben om zich goed te voelen. Zelf herken ik dat ik het veel leuker vind om samen te kunnen delen en genieten, maar ook helpt het mij om samen verdriet te verwerken. Ook weet ik dat je heel gelukkig kan zijn als je alleen bent, als ik bijvoorbeeld alleen thuis ben, lekker doen wat ik zelf wil. Of fietsen en mijn gedachten laten gaan. Daarnaast geniet ik ook enorm van mijn gezin om me heen. Alleen zijn is niet hetzelfde als eenzaam zijn.

In deze video delen Jasper Reijman Hinze en Ellen Emonds hun gevoel over alleen zijn met ons.

FacebookTwitterEmailWhatsApp
FacebookTwitterEmailWhatsApp