Ontvang elke week een gratis inspirerende video

Selecteer een pagina

Verbinding vind ik super mooi! Als ik daadwerkelijk in verbinding sta met mezelf dan brengt het een geluksgevoel. Wat je doet, klopt dan met wie je wilt zijn. Dat is ook in verbinding met een ander. Dan gaat verbinding vooral over  mens zijn. Je deelt je beleving met de ander. Een mooi uitzicht, een gesprek of een mooi lied bijvoorbeeld.

De mooiste verbinding is dat je in verbinding bent met alles om je heen in de wereld. Zowel de levende wezens maar ook de harde materie zoals de zon, het heelal.

In verbinding leven is heel belangrijk voor mij.
Als ik een dag niet in verbinding ben dan voel ik mij niet lekker, een beetje ziek zelfs.
Verbinding verrijkt je leven, het is iets moois om van te leren. Het kan je helpen bij een negatieve situatie de negatieve spiraal te doorbreken.

FacebookTwitterEmailWhatsApp
FacebookTwitterEmailWhatsApp