Ontvang elke week een gratis inspirerende video

Selecteer een pagina

In mijn zoektocht naar de beste versie van mezelf ben ik op bezoek gegaan naar Ralf Moorman, van de hormoonfactor.
Het begint met de vraag: Waarom wil ik de beste versie van mezelf worden? Ben ik wel gemotiveerd genoeg om de beste van versie van mezelf te worden? Je hebt een helikopterview nodig, maar wat is dat? Een helikopterview is kijken naar jezelf om de grote lijnen te zien, afstand nemen en overzicht houden.

Wat is mijn doelstelling. En wil ik er ook voor gaan om dit te bereiken.

Het is dus van belang om doelen te stellen en die na te streven. Afspraken met mezelf maken en die ook nakomen.

 

Wil je hier werk van maken dan nodig ik je graag uit voor de cursus waar ik 15 jaar aan heb gewerkt: De beste versie van jezelf zijn.

FacebookTwitterEmailWhatsApp
FacebookTwitterEmailWhatsApp