Ontvang elke week een gratis inspirerende video

Selecteer een pagina

Hoe kan je de wereld leuker maken?

Ik ben in Tilburg bij het event “Baden in liefde” Waarin Anneke Kuijken samen met vele anderen aan de slag is gegaan om een bad vol liefde te maken… Een geweldig initiatief dat mij laat zien dat je op een hele kleine manier de wereld leuker kan maken. Anneke is begonnen met hartjes haken en die in de trein, op een bankje, en andere openbare plekken neerleggen met een klein tekstje erbij. Omdat liefde voor het oprapen ligt. Prachtig en inspirerend voorbeeld…. daar wilde ik meer van weten dus ik ging op pad naar Tilburg! Laat jezelf inspireren en kijk wat ik die dag heb beleefd.

Meer weten over dit project check de facebookpagina: https://www.facebook.com/Hartedeeltjes/

FacebookTwitterEmailWhatsApp
FacebookTwitterEmailWhatsApp