Ontvang elke week een gratis inspirerende video

Selecteer een pagina

ELKE DAG 1 SECONDE GEFILMD… Hebben wij elkaar dit jaar ontmoet? Dan zit jij mogelijk ook in deze video.
Voor het 6e jaar, heb ik elke dag 1 seconde gefilmd. Ik zal nooit meer een dag vergeten. Dit project heeft een diepgaand positief effect op mijn leven! Ik ervaar een enorme dankbaarheid en het geeft mij grip op de tijd. De dagen vliegen in je leven voorbij, op deze manier hou ik nog een klein beetje vast aan wat er in mijn leven gebeurd.

Elke dag van mijn leven herbeleven gaf me een dierbare perspectief op het leven. Het houdt mij verantwoordelijk om te zorgen dat elke dag telt. Als ik 40 ben, zal ik een 1 uur durende compilatie hebben van mijn jaren als 30tiger. Als ik de 80 jaar ga halen heb ik een samenvatting van 50 jaar van mijn leven.

 

FacebookTwitterEmailWhatsApp
FacebookTwitterEmailWhatsApp