Ontvang elke week een gratis inspirerende video

Selecteer een pagina
Alles helpt mij om mijn opdracht, mijn doel, mijn visie en mijn geluk op aarde te vervullen. Want wij hebben in onze levensweg als mens te maken met een circulatie aan positieve en negatieve momenten. Je haalt je diploma, je wint de loterij, je ontmoet leuke mensen, maar ook kom je tegenslagen tegen, je wordt ziek, je raakt werkloos of loopt een gebroken hart op. Dat is normaal. Het is niet leuk, maar het hoort bij het leven. Gelukkig weten de meeste mensen er toch grip op te houden, want bedenk dat het altijd nog veel erger kan. Het besef dat het altijd erger kan, geeft rust en zelfvertrouwen. Dus ga vooral genieten van het leven en wees blij met alles wat je hebt en gegeven wordt tijdens jouw levenspad.
FacebookTwitterEmailWhatsApp
FacebookTwitterEmailWhatsApp