Ontvang elke week een gratis inspirerende video

Selecteer een pagina

“Deze week bevat eigenlijk geen tips voor jou, Want ik heb namelijk een vraag aan jou”

Iedereen heeft er wel eens mee te maken. Je staat in een moment van je leven en het lukt gewoonweg niet. Je doet er alles aan, maar het lukt niet. En dat is precies mijn dilemma nu.

Ik heb een plan in mijn hoofd om de wereld mooier te maken, maar het komt maar niet uit mijn handen. In de volgende video leg ik mijn probleem aan je uit:

Zoals ik in de video vertel: Hoe zou het zijn als ik naar meerdere personen of dezelfde persoon, elke dag een handgeschreven kaartje stuur. Gewoon omdat jij “jij” bent, uit waardering, als compliment of als steuntje in de rug.  

Heel eenvoudig eigenlijk, maar waarom doe ik het dan niet?

Daarom de vraag voor jou “heb jij hier ervaring mee, heb je tips voor mij en wat vind je van het idee?  Lijkt je het ook leuk, want misschien kunnen we het samen doen? Misschien stimuleert dat ons allebei en wie weet komen er meer, omdat anderen het ook een leuk idee vinden en graag willen helpen. Dat het een soort actie wordt van meerdere mensen om zo, met elkaar de wereld een stukje mooier te maken.

FacebookTwitterEmailWhatsApp
FacebookTwitterEmailWhatsApp