Ontvang elke week een gratis inspirerende video

Selecteer een pagina

Iedereen heeft een mening, een oordeel over mij en dat mag en is oke. Jouw mening gaat alleen niet daadwerkelijk over mij. Nee, het gaat over hoe jij mij ziet.
Ik neem complimenten voor lief en leer van kritische feedback. Ik word niet bang van mensen die negatief over mij denken. Ik geef toe, dat is makkelijker geschreven dan gedaan. Voor mij is het een zoektocht geweest. Voor mij was mijn eigen liefde voor mezelf de sleutel. Als ik van mezelf hou ben ik niet afhankelijk van de liefde van een ander. Ik ben vrij! En kan in gelijkwaardigheid, onafhankelijk van andere mensen houden. Zo leeft iedereen zijn en haar leven op z’n eigen manier… er wordt niet gevraagd naar mijn of jouw mening en oordeel… want die is eigenlijk niet zo interessant.

FacebookTwitterEmailWhatsApp
FacebookTwitterEmailWhatsApp