Ontvang elke week een gratis inspirerende video

Selecteer een pagina

Deze keer een hele bijzondere video. Een video die je mega veel waarden zal geven op het gebied van zelfontwikkeling. In de video gaan we onze bestaande patronen en voorkeuren uitdagen. We stellen ons de vraag: Wat wij over onszelf geloven is dat iets wat ons dient? Of werkt het ons tegen? Daarna gaan we aan de slag om deze patronen uit te dagen… Ik schrijf over “Ons” Wie is dat dan? Dat is naast mijzelf Vilna van Betten. In een video van meer dan een uur deelt ze met ons vele van haar inzichten. Dus trakteer jezelf op een flinke dosis inspiratie.

Als bonus hebben we een extra video opgenomen. In de bovenstaande video hebben Vilna en ik het er al over… Wil je werkelijk een verandering doorvoeren dan zou je onderstaande oefening dagelijks kunnen doen. Voordat je de onderstaande video kijkt raad ik aan om eerst de theorie te hebben gehoord in de lange video zodat je het werkelijk kan toepassen in je eigen leven.

oefening om te bereiken wat je wilt

Normaal duren mijn video’s 3 tot 4 minuten. Nu dus een extreem lange video. Ik ben benieuwd hoe je dit hebt ervaren en lees graag je reactie…. Mijn plan is om 1 a 2 x per jaar zo’n lange video te maken met mega veel waardevolle informatie. Vind je dat een goed idee?

FacebookTwitterEmailWhatsApp
FacebookTwitterEmailWhatsApp