Ontvang elke week een gratis inspirerende video

Selecteer een pagina

Deze keer wil ik jullie betrekken bij mijn volgende stap in mijn bedrijf. Mede dankzij jullie kan ik deze volgende stap zetten. Wat ik vaak tegen jullie heb gezegd: “Geloof in je droom”, en “ga doen wat je zo graag wil”, daar ben ik nu mee bezig.  Soms betekent dit: Opnieuw beginnen. Gewoon weer vanaf nul. 

Opnieuw beginnen betekent weer een facebookpagina met NUL volgers, een youtube kanaal met 0 Abonnees.  Dat hoort er bij, en is ook wel weer heel leuk.

Het allerleukste wat ik vind om te doen is, mensen te bemoedigen en te inspireren om zelf stappen te zetten en dat ga ik nu dus doen met ondernemers. Ze helpen om zichtbaar te worden. Om hun te leren hoe zij zelf video’s kunnen maken voor hun bedrijf. Weet je wat zo bijzonder is, als je aan de slag gaat met  waar je in gelooft, dat er een drive ontstaat in jezelf die je energie geeft en als je dat deelt met andere mensen, die energie alleen maar meer wordt. 

Neem eens een kijkje op mijn nieuwe website. www.stevengeldof.nl

En hierbij een filmpje dat ik heb gemaakt voor deze nieuwe doelgroep. Je ziet dat ik de ervaring van 3 jaar Inspirerende Hutspot heel goed kan inzetten om anderen te leren hoe je video inzet om je verhaal te vertellen. 

 

 

 

FacebookTwitterEmailWhatsApp
FacebookTwitterEmailWhatsApp