Ontvang elke week een gratis inspirerende video

Selecteer een pagina

Wat denk jij van deze titel in eerste instantie?  Misschien denk je wel: “Hoe kan dat nou?”

Dan nodig ik je graag uit om de video van deze week te bekijken. Ik deel in de video hoe het komt dat ik dankbaar kan zijn met mijn ellende.

Zelf ervaar ik dat die elementen die je als negatief hebt ervaren jou ook hebben gevormd tot wie je nu bent. Je bent daar soms rijker (in de zin van ervaringen) van geworden. Je hebt levenservaring opgedaan. En zo kun je dankbaar zijn voor de minder leuke dingen die in je leven gebeurd zijn. En voor de duidelijkheid, je hoeft er helemaal niet dankbaar voor te zijn…. naar gebeurtenissen zijn naar…. je kan in verloop van tijd als je dat wilt er een andere lading aan geven. 

FacebookTwitterEmailWhatsApp
FacebookTwitterEmailWhatsApp