Ontvang elke week een gratis inspirerende video

Selecteer een pagina

Laten we meteen beginnen:
De beste tip om in verbinding te staan met het leven is contact met andere mensen. Het is natuurlijk leuk om samen te praten (lees mopperen) over het weer, wil je echter werkelijk contact is het zaak om een laag dieper te komen. Dit is de beste tip om je niet eenzaam te voelen. Werkelijk contact maken, elk dag 1 ontmoeting hebben met iemand die net iets dieper gaat dan “hoi, hallo, tot ziens”

Tja hoe doe je dat?

1 manier is om gewoon vragen te stellen. Echt geïnteresseerd te zijn in de ander.

In gesprek met Daniela onderzoek ik hoe je de beste versie van jezelf te zijn.

Comfort zone

Om verder te komen helpt het om dingen te doen die je spannend vindt. Uit je comfortzone komen. Je leven begint pas echt aan het eind van je comfortzone…

Iemand zei tegen mij “Het is nooit zo eng als dat het lijkt”
De angst om iets te doen zit altijd in het er tegen op zien. In het moment is het altijd minder erg dan je meestal vooraf verzint. Uit je comfortzone leidt tot meer mogelijkheden en geluk in je leven. Wijs angst niet af, accepteer dat je bang bent. en doe het dan toch.

Een andere stap om de beste versie van jezelf te zijn is om oordeelloos te leven.  Om jezelf te zijn is het goed om jezelf beter te leren kennen, om je oordelen over jezelf op te heffen of in elk geval voorlopig uit te stellen.

Wat gebeurt er in je leven als je besluit om je oordeel niet als waar aan te nemen, maar slechts te zien als een tijdelijke mening van de situatie. Tijdelijk omdat je altijd weer een nieuwe mening kan en mag vormen. Wil je meer weten over Daniella kijk dan op haar facebook pagina: https://www.facebook.com/HartinHuisNL/

 

FacebookTwitterEmailWhatsApp
FacebookTwitterEmailWhatsApp