Ontvang elke week een gratis inspirerende video

Selecteer een pagina

Jouw leven heeft zin. Jij kan zelf zin geven aan het leven. Maar hoe doe je dat, waarom doe je dat? Daar gaat het in deze video over.
Jij bent geboren, net als wij allemaal. Op het moment dat je geboren bent zat alles in dat kleine wonder. Alle mogelijkheden van het leven.

Weet je, dat je meer kans maakt om zeven dagen achter elkaar een grote prijs te winnen dan de kans dat je geboren wordt. Dat je geboren bent is dus een lot uit de loterij. Het is een wonder, het is een hoofdprijs, het leven is de grootste prijs.

Jij bent op de wereld om te mogen leven, doe dat dan ook. Verschuil je niet achter smoesjes, achter klagen of achter ik heb geen zin. Dat je mag leven is het grootste geschenk. Je mag ademen, je mag ervaren, je mag geven, je mag krijgen, alles mag. Dat is zin geven aan je leven.

Ik geef zelf zin aan mijn leven en laat dit niet afhangen van wel of geen  partner, wel of geen kinderen, God of wie dan ook. Nee, dat doe ik zelf.

Maar wat geeft jou zin aan het leven?  Wat maakt het, dat het de moeite waard is? Wat is er goed aan je leven? Ook al vind je het leven slecht dan kan je je toch focussen op de goede dingen van het leven; waar wil jij voor leven?
Of nog drastisch waar zou jij voor willen sterven?
Wat vind jij zo belangrijk dat je daarvoor je leven zou willen geven. Het antwoord op die harde vraag is ook het antwoord op waarvoor je zou willen leven.

Eén van mijn ontdekkingen is dat persoonlijke ontwikkeling zin geeft aan je bestaan. Daarom dat ik mij hier al zolang mee bezig houd, niet voor het einddoel, maar juist voor de weg die we leven noemen, ik word blij van mezelf ontwikkelen, om steeds weer een stapje te maken naar een nog betere versie van mezelf. Graag loop ik die weg af samen met jouw? Ik inspireer en bemoedig je graag in de cursus de beste versie van jezelf in 30 dagen. Doe je mee?
Meer informatie vind je op: https://www.inspirerendehutspot.nl/cursusbesteversie/

 

FacebookTwitterEmailWhatsApp
FacebookTwitterEmailWhatsApp