Ontvang elke week een gratis inspirerende video

Selecteer een pagina

Schoonheid is lentekriebels krijgen bij het zien van je bloeiende tuin. 
De knoppen van de tulpen komen op, de vlinders vliegen rond, de lucht is strakblauw, de temperatuur is  aangenaam en wat doe jij.., jij geniet, jij geniet van alles om je heen, van de meest kleine dingen, want dat betekent voor jou schoonheid. 
Bij het horen van een prachtig klassiek stuk barst ik in tranen uit. “is er iets ergs aan de hand?” Nee, maar ik vind dit zo mooi! Schoonheid is namelijk niet één ding. Ieder mens interpreteert schoonheid op zijn of haar eigen manier.      

Waarin zie jij vandaag schoonheid? 

In deze inspirerende video laten Pepik Henneman en Boudewijn Betzema zien wat “het zien van schoonheid” voor hen betekent. 

Als ik op reis ben, dan geniet ik van alles wat er om mij heen gebeurt, wat op mijn pad komt, wat ik beleef of wat mij op dat moment triggert. Mensen kijken vind ik heerlijk om te doen of lekker wandelen door de woeste natuur en dat jij bij jezelf beseft: “ik zit daarin”, ik zit in deze schoonheid. Want schoonheid hoeft niet altijd iets te zijn wat van binnen of van buiten zit. Het zijn de kleine dingen, de kleine geluidjes van vogels in een stil park, de pianoklanken van een prachtig klassiek stuk waar je emotioneel van wordt of een lief gebaar van iets of iemand waar jij naar toekijkt. 

FacebookTwitterEmailWhatsApp
FacebookTwitterEmailWhatsApp