Ontvang elke week een gratis inspirerende video

Selecteer een pagina

Ken je dat? Je bent zoveel van plan en je neemt het je telkens weer voor, nu ga ik dát doen.
Maar dan kom je er weer achter dat het weer niet gelukt is.
Je wordt dan teleurgesteld in jezelf en je zelfvertrouwen krijgt weer een deuk.
Hoe kan het dan wel lukken. Daar gaat deze video over:

Dan moet je voor jezelf haalbare doelen stellen. Maak de stap niet te groot als je begint.
Ik heb al jaren een “to do” lijst. Een aantal dingen blijven er maar op staan. Nu ben ik begonnen om kleinere stappen te maken. Ik maak mijn lijstje met een paar kleine doelen voor een dag. En wat geeft het een goed gevoel als ik dan een streep kan zetten door datgene wat ik echt gedaan heb!
De afspraak met mezelf is gelukt!

 

FacebookTwitterEmailWhatsApp
FacebookTwitterEmailWhatsApp