Ontvang elke week een gratis inspirerende video

Selecteer een pagina

Als je aan mensen vraagt wat ze werkelijk willen zijn, dan krijg je meestal als antwoord, dat ze gelukkig zijn als ze voldoende geld hebben, een boot hebben, een goede baan of een partner hebben. Hoe leuk het ook is om bovenstaande te hebben, ik heb 1 ding geleerd en dat is: “geluk maak jezelf.”

Maar hoe kom jij bij je echte geluk? En wat is geluk? Dit kan zijn, dat alles op zijn plek valt. Alles loopt en voelt goed, precies wat bij je past. In alles wat je doet. Maar hoe je kom je daar?

Er zijn diverse mogelijkheden. En hoe eenvoudig het hieronder ook staat, ik weet dat het een proces is, een weg waar je mogelijk je hele leven mee bezig bent:
Mogelijkheid 1: Het acceptatieproces. Dat je jezelf helemaal accepteert, zoals je bent, zowel de positieve als de negatieve kanten van jezelf. Als je dat kan, dan kom je al een stuk verder bij je eigen geluk.

Mogelijkheid 2: Jezelf de vraag stellen:  “Wat wil ik met mijn leven? Welke zingeving wil je aan je leven geven?“ Als je daar het antwoord op weet dan richt je je hele leven in om daar te komen.
Dan kom je in een flow, een fijne gelukservaring. En als je die twee mogelijkheden combineert, dan heb je een geluks-dna. Hierdoor kom je stevig in je schoenen te staan.

 

FacebookTwitterEmailWhatsApp
FacebookTwitterEmailWhatsApp