Ontvang elke week een gratis inspirerende video

Selecteer een pagina

Jaarlijks vallen er veel doden en gewonden onder fietsers. Dit komt omdat ze veelal niet goed zichtbaar zijn. Daarom hebben we de handen in 1 geslagen. Samen met Vervoerregio Amsterdam hebben we een ludieke actie opgezet. Met ruim 30 vrijwilligers hebben we afgelopen zaterdag op de Dam in Zaandam mensen laten stralen. Bekijk de video en geniet….

Bijzonder om met elkaar neer te zetten. Het regende verschrikkelijk maar zoals je ziet bedierf dat allerminst de sfeer. Hoe mooi is het om mensen blij te maken, te laten verwonderen en een beleving mee te geven. Tegelijk wilden we mensen ook het verschil laten zien wat licht doet, als het aan en uit gaat. Hoe zichtbaar dingen worden als ze een lichtje dragen. Het was super! Wil je een klein kijkje achter de schermen? Dat kan want we hebben een korte making of gemaakt. Zie hier dit resultaat!

Tot slot verwijs ik graag naar de actie site https://www.vervoerregio.nl/ikvalop

Het was weer een super ervaring waarin we de wereld met elkaar mooier hebben gemaakt. Alle medewerkers hartelijk dank! Super om met deze ‘verlichte’ mensen te werken:-)

FacebookTwitterEmailWhatsApp
FacebookTwitterEmailWhatsApp