Ontvang elke week een gratis inspirerende video

Selecteer een pagina

Vilna van Betten geeft ons inzichten waarom het veel energie en emoties kost om te vergeven. Ze vertelt super mooi en helder hoe ze de weg naar vergeving ziet. Zelf heb ik de video meerdere keren bekeken nadat ik het al bij de opname en montage al vaak heb gehoord. Ik adviseer je om de video ook minimaal twee keer te kijken om wat Vilna zegt ook echt binnen te laten komen. De lange weg van vergeven is een bijzonder proces. Laat na het kijken van de video in een reactie (op youtube) weten hoe jij het ervaart? en wat doet het met je als je deze video ziet?

De lange weg van vergeven is een video die onderdeel is van mijn reis langs inspirerende nederlanders. Ik voerde met hun lange en mooie gesprekken. Uit deze gesprekken heb ik bijzondere uitspraken gehaald die ik graag met je deel.

FacebookTwitterEmailWhatsApp
FacebookTwitterEmailWhatsApp